Про це оголосили на гала-вечорі 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), передає прес-служба мера Києва Віталія Кличка.

Читайте також: Віталій Кличко та Леннокс Льюіс вийшли один проти одного в боксерських рукавичках: фото

Для мене ця відзнака є несподіванкою. Наш з Володимиром рекорд – це рекорд усіх, хто підтримував братів-Кличків, хто вболівав за нас та за Україну. Адже ми завжди відстоювали честь нашої країни,
– виголосив у своїй промові Віталій Кличко.

Диплом старший Кличко отримував сам, без брата.

Додамо, що тепер офіційне лого і новий пояс WBC будуть з українським прапором на передньому плані. Перший такий пояс з українською символікою президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман 1 жовтня вручив вічному чемпіону WBC Віталію Кличку.

Кличко книга рекордів Гіннеса
Віталій Кличко самостійно, без брата, забрав диплом

Нагадаємо, 56-тий конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) 1 жовтня розпочався в столиці України. До Києва приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього в столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу. Триватиме конгрес до 5 жовтня.

Що таке Всесвітня боксерська рада (WBC)?Одна з трьох головних організацій професіонального боксу. Конгрес боксерської ради – престижний боксерський форум, на який з’їжджаються провідні спортсмени, тренери, рефері, промоутери, представники ЗМІ.