Разом з цілком логічними нагадуванням про те, що британцям для подорожей в Україну не треба візи (але слід зробити медичну страховку), є й неочікувані. Серед них те, що "місцевий алкоголь є сильнішим, аніж пиво в Англії".

Читайте також: Перемагають лише "Динамо" та "Шахтар", загострення інтриги в боротьбі за топ-6: підсумки 21 туру

Також британців застерігають пригощатися алкогольними напоями від незнайомців в барі. Адже він може бути розбавленим, після чого жертву можуть покинути на вулиці у непритомному стані.

"Більшість поїздок в Україну є безпроблемними. Однак були випадки насильницьких нападів на іноземних громадян, у тому числі футбольних фанів в Києві. Так що будьте особливо обережні", – застерігають у британському посольстві.

Британцям також рекомендують користуватися лише офіційні таксі, на яких написано телефонний номер та назва компанії. При цьому про вартість проїзду варто домовитися заздалегідь. Не курити у громадських місцях. Стежити за своїми речами (особливо паспортом). І не вживати наркотиків.

"Усвідомлювати поточну політичну ситуацію (зокрема, напруженість між Україною та Росією) – уникати будь-яких дій чи співу, які можуть спровокувати ворожу реакцію домашніх уболівальників", – попередили у посольстві Великобританії.

Матч "Динамо" – "Челсі" відбудеться у четвер, 14 березня. Початок матчу на НСК "Олімпійський" о 19:55. Перший матч "Челсі" виграв з рахунком 3:0.