Челсі – Аякс 4:4

Голи: Жоржиньо, 5 (пен), 71 (пен), Аспілікуета, 63, Джеймс, 74 – Ебрахам, 2 (авт), Промес, 20, Аррісабалага, 35 (авт), Ван де Бек, 55

Вилучення: Блінд, 38, Велтман, 69

Дивіться також: "Боруссія" Дортмунд в неймовірній грі вирвала перемогу над "Інтером", програючи у 2 голи: відео

Уже на старті поєдинку команди обмінялися забитими голами. На другій хвилині після подачі зі штрафного Ебрахам зрізав м'яч у власні ворота. "Аристократи" відповіли досить швидко. На 5 хвилині Жоржиньо зрівняв рахунок з пенальті.

У середині першого тайму амстердамцям вдалося провести два голи та повести 3:1. Особливої уваги вартий автогол на 35 хвилині воротаря Кепи Аррісабалаги. М'яч після удару Зієша влучив у стійку після чого потрапив в обличчя іспанського воротаря, а згодом і в самі ворота.

По перерві справи "Челсі" стали взагалі кепськими. Ван де Бек забив четвертий гол "Аякса" і здавалося, що три очки вже в кишені нідерландців.

На 63 хвилині "пенсіонери" відіграли один м'яч. Аспілікуета завштовхав м'яч у ворота Онана.

Переломний момент матчу стався на 68 хвилині, коли арбітр вилучив Блінда. Слідом за оборонцем відправився завчасно відпочивати й Велтман, який отримав вилучення за неспортивну поведінку.

"Челсі" чисельною більшістю скористався швидко. Спершу Жоржиньо вдруге в матчі реалізував пенальті, а на 74 хвилині рахунок зрівняв Джеймс.

На 78 хвилині Аспілікуета забив 5 гол, але арбітр з допомогою системи VAR скасував взяття воріт. Під час однієї з фаз атаки м'яч влучив у руку гравця лондонського клубу.

До завершення гри обидві команди мали чимало нагод, щоб вирвати перемогу, але розійшлися неймовірною нічиєю 4:4.

Челсі – Аякс відеоогляд матчу