Відкриють тур донецький "Донбас" і харківський "Витязь", котрі 19 і 20 грудня зістрінуться на арені "Альтаїр" у Дружківці.

Зараз дончани лідирують у чемпіонаті, а харків'яни йдуть четвертими і ведуть заочну боротьбу за місце в плей-офф з білоцерківським "Білим Барсом". Цього сезону "Донбас" і "Витязь" уже провели між собою три матчі. У всіх трьох - на передсезонному турнірі Donbass Open Cup в Дружківці, а також у двох поєдинках регулярної першості в Харкові - лідер впевнено переграв підопічних Віталія Литвиненка.

В іграх з "Витязем" кращі бомбардири донецького клубу і всього чемпіонату України Микита Буценко та Сергій Бабинець продовжать заочну боротьбу за першість. Зараз у кожного з гравців в активі по 71-му очку за результативність.

Хокейні вболівальники зможуть подивитися прямі трансляції обох поєдинків на порталі XSPORT.ua (перший матч - в суботу, 19 грудня, другий - в неділю, 20 грудня). Початок - 16:30.

Продовжиться 11-й тур парними матчами (21 і 22 грудня) між командами "Компаньйон" (Київ) - "Дженералз" (Київ), ХК "Кременчук" - "Рапід" (Київ), "Юність" (Харків) - "Білий Барс" (Біла Церква).

Турнірна таблиця чемпіонату України наразі виглядає так: "Донбас" - 52 очки (20 ігор), "Дженералз" (18) і ХК "Кременчук" (20) - по 46, "Витязь" - 29 (17)...

Читайте також: Тандем двох українців, що увійшов в історію спорту