Теперішній тренер збірної України Андрій Шевченко не з чуток знає, як забивати у ворота Північної Ірландії. З того часу минуло уже дев’ятнадцять років, а стиль гри "залізної команди" практично не змінився. Про те, як грати проти цієї збірної знають і теперішні представники "жовто-синіх".

Ми повинні грати першим номером, більше пресингувати,
— зазначив захисник українців Артем Федецький.

Добре вивчили суперника і представники тренерського штабу Північної Ірландії. В нагоді став перший матч українців на Євро-2016 проти чинних Чемпіонів Світу.

"Наші компліменти на адресу Ярмоленка, Коноплянки, Коваленка — це дуже талановиті виконавці. Збірна України подала аж 12 кутових, так що нам потрібно бути до цього готовими. І нарешті не можна не відзначити прекрасну гру голкіпера українців, який не раз рятував свою команду", — розповів головний тренер збірної Північної Ірландії Майкл О’Ніл

Читайте також: Євро-2016: що сказати, пани-брати? Отак би нам з Німеччиною грати!

Візаві Майкла О'Ніла — Михайло Фоменко у коментарях традиційно стриманий. План на гру наставника "синьо-жовтих" побачимо безпосередньо під час матчу.

Хто кого здолає буде відомо сьогодні близько 21:00. А от інший матч нашої групи — Німеччина — Польща завершуватиме програму ігрового дня о 22:00.

Читайте також: Притула збирає армію українських вболівальників перед матчем Україна — Північна Ірландія

Всі найцікавіші новини про Євро-2016 читайте тут.