Чорноморець – Динамо 1:1
Голи: Грачов, 84 – Русин, 59

Читайте також: Чорноморець – Динамо: відео голів та моментів матчу УПЛ

На цей матч головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич випустив доволі неочікуваний склад. З гравців, яких можна віднести до основного складу, у цьому матчі були лише Бойко та Циганков. Ні Бурда, ні Шабанов, ні Че Че до таких гравців не відносяться. Зате вийшов Сідклей, а Супряга та Буено були на лаві запасних.

Такі зміни у стартовому складі призвели до того, що кияни доволі довго не змогли нічого зробити біля воріт Літовченка. А за весь перший тайм гості провели лише три атаки, завдавши тільки один удар у площину воріт. "Чорноморець" на це нічим не відповів.

Змінювати хід поєдинку Хацкевичу довелося після перерви, коли на поле вийшов Вербіч. Але гол забив не він, а Русин з навісу Шабанова. При цьому форвард випередив захисника Грачова.

Читайте також: Поразка "Динамо" та нічия "Зорі" – максимум, на який здатні українські клуби в єврокубках?

Свою помилку "моряк" виправив наприкінці матчу. Після подачі з кутового ніхто із суперників за ним не вгледів, і Гліб головою пробив по воротах, туди, де стояв Бойко. Але воротар лише руками змахнув, не зумівши відбити м'яч. Це перший пропущений гол "Динамо" в УПЛ.

"Динамо" грає в нічию з "Чорноморцем" та опускається на третю сходинку ("Шахтар" та "Олександрія" перед тим у своїх матчах перемогли). "Чорноморець" залишається на четвертому місці.