Тур стартує двома матчами 19 листопада.

"Черкаські Мавпи" прийматимуть київський "Інфіз". Минулого тижня команда Міхельсона в топ-матчі тижні переграла "Динамо", а команда Лебединцева повернулася з Одеської області з перемогою над БІПОю і поразкою від "Хіміка".

В той же час (о 19:00) розпочнеться гра у Миколаєві між "корабелами" і столичним "Динамо". Минулого тижня "Миколаїв" виграв матч нервів у Луцьку, а динамівці, нагадаємо, програли в Черкасах.

20 листопада "Запоріжжя" прийме "Волиньбаскет"-WOG. "Лицарі" залишаються єдиною командою без перемог у Суперлізі Фаворит Спорт. У "козаків" ситуація не набагато краща - дві перемоги у семи зустрічах. Запорожці у попередньому матчі поступилися "Динамо" у Києві, а волиняни, як зазначалося, програли дома "Миколаєву".

Дві гри заплановано на суботу. В гості до "Миколаєва" приїде "Інфіз", а в Южному відбудеться центральна гра туру - "Хімік" приймає "Динамо".

У неділю тур завершиться матчем "Кривбас" - "Волиньбаскет"-WOG. Команда Плєханова попередній матч провела аж 6 листопада, здолавши "Інфіз".

Наразі турнірна таблиця чемпіонату має такий вигляд: "Хімік" - 14 очок (7 матчів - 7 перемог!), "Кривбас" - 12, "Миколаїв" - 10, "Запоріжжя", "Черкаські Мавпи", БІПА - по 9...

Читайте також: Чемпіонат України з баскетболу: лідер переміг з рекордом

Відзначимо також, що у середу "Хімік" зіграв черговий матч у Кубку Європи ФІБА. На Кіпрі команда Олега Юшкіна продовжила переможну серію в чемпіонаті України і в євротурнірі, розгромивши місцевий ЕТА - 80:69.

Суперліга Фаворит Спорт

19 листопада
19:00 "Черкаські Мавпи" - "Інфіз" (Київ)
19:00 "Миколаїв" - "Динамо" (Київ)

20 листопада
20:00 "Запоріжжя" - "Волиньбаскет"-WOG (Луцьк)

21 листопада
16:00 "Миколаїв" - "Інфіз" (Київ)
17:00 "Хімік" (Южне) - "Динамо" (Київ)

22 листопада
18:00 "Кривбас" (Кривий Ріг) - "Волиньбаскет"-WOG (Луцьк)