Канал Setanta Sports буде доступний на ОТТ-сервісах: Megogo, Sweet TV, Divan TV та Oll.tv. Однак на кожному з цих сайтів доступ до трансляції платний та вимагає реєстрації.

До слова: Канали "Футбол 1" та "Футбол 2" зникнуть з кабельних мереж в Україні: де їх дивитися

При цьому Megogo має права на показ матчів чемпіонату Іспанії, Німеччини та Франції. Їх у прямому ефірі транслюватимуть і канали "Футбол 1/2". І права на ці матчі також має і Setanta Sports. Окрім того, канал планує в Україні показувати матчі Англійської прем'єр-ліги, матчі шотландського футбольного чемпіонату, ігри НБА та НХЛ, Формулу 1 і UFC.

Про включення Setanta Sports у свої пакети на даний момент повідомили такі провайдери: "Терра-Телеком" (Київська область), "Инфомир" (Одеса), "ЛокалНет" (Київ), "Копійка" (Львів) та "Бриз" (Одеса).

Також канал доступний і для користувачів Xtra TV. З 1 вересня канал буде доступний в пакетах "Xtra Комфорт" та "Xtra Максимум", а також буде додано новий пакет "Супер Спорт", який включатиме 5 телеканалів: "Футбол 1" та "Футбол 2" в SD та HD якості, а також телеканал "Setanta Sports". Вартість пакету "Супер Спорт" складатиме – 149 грн/міс.

Канал доступний усім користувачам сервісу Ланет.TV у всіх OTT-пакетах Baza, зокрема в HD-якості – у Prime і міні-пакеті BazaHD.

Читайте також: Де дивитися футбол в Україні в новому сезоні: всі платформи

Setanta став офіційним транслятором англійської Прем'єр-ліги в Україні, також канал має намір показувати матчі шотландського футбольного чемпіонату, ігри НБА та НХЛ, Формулу 1 і UFC.

У список коментаторів, які працюватимуть на Setanta Sports увійшов Дмитро Джулай. Матчі телеканал транслюватиме українською та російською мовами.

Setanta Sports став доступним в мережі 9 провайдерів платного телебачення, повідомляє Mediasat.info з посиланням на прес-службу групи StarLightMedia, компанія якої - StarLightDigital, є дистриб'ютором телеканалу в Україні.