Журналіст ESPN Дан Рафаель розповів подробиці переговорів команд Сергія Дерев'янченка й Геннадія Головкіна.

Читайте також: Ще один відомий український боксер битиметься за пояс WBC

Угода бою Головкін – Дерев'янченко може бути завершена не раніше вівторка. Всі учасники очікують прес-конференції на цьому тижні. Переговори дуже жорсткі, сторони боролися за кожну дрібницю, аж до кількості готельних номерів для команди Дерев'янченка,
– розповів написав Рафаель.

Дерев'янченко став обов'язковим претендентом на чемпіонський бій у квітні, перемігши рішенням суддів Джека Кулкая. Після цього він піднявся на перше місце у рейтингу IBF.

Мексиканець Сауль Альварес, який володів поясом IBF, не зміг домовитися про бій з українцем, відтак втратив титул. Таким чином, пояс IBF став вакантним і поборотися за нього отримали шанс Дерев'янченко та Головкін. 15 серпня Дерев'янченко опублікував у соцмережі Instagram анонс бою, але згодом видалив його.

Їх з Головкіним поєдинок за титул IBF повинен відбутися 5 жовтня на Madison Square Garden. Сергій хоче отримати гонорар у розмірі 5,5 мільйонів доларів. Дерев'янченко раніше не заробляв більше, аніж 500 тисяч доларів. Відтак, його ймовірний поєдинок за титул IBF принесе Сергію найбільший заробіток.

Геннадій Головкін – відомий казахстанський боксер, колишній чемпіон світу за версіями WBA (2010-2018), IBF (2015-2018), WBC (2016-2018), IBO (2011-2018), The Ring (2018-2018). Головкін двічі бився з Альваресом: один бій завершився нічиєю, а в іншому Геннадій програв.