Десна – Карпати 2:2
Голи: Безбородько, 25, Д. Фаворов, 42 – Мірошниченко, 58, Мегреміч, 81

Читайте також: Десна – Карпати: відео голів та моментів матчу УПЛ

"Десна" активніше розпочала цей матч, контролюючи хід поєдинку. "Карпати", які проводили перший матч під керівництвом португальця Жозе Мораїша, виглядали дещо невпевнено. Це призвело до забитого голу у середині першого тайму, коли Банасевич потужно пробив низом. Кучинський з його ударом ще справився, але добивання від Безбородька було результативним. У цьому епізоді можна відзначитися безпорадність захисту "Карпат", які не завадили пробити ні Банасевичу, ні Безбородьку.

Другий гол "Десна" забила ще до перерви. Все той же Безбородько намагався пробити з розвороту. Але Кучинський перевів м’яч на кутовий. Після подачі з кута поля Гітченко спочатку відштовхнув Лебеденка, а згодом вискочив на Федецького, не давши гравцю зіграти у м’яч, при цьому сам Кучинський невдало вибив м’яч, і той відлетів до Дениса Фаворова, який у падінні і відправив його у ворота.

Другий тайм розпочався з моменту Хльобаса, коли м’яч після його удару влучив у стійку і покинув межі поля. А після того забили "Карпати". Мірошниченко обігрався "у стіночку" зі Шведом, та потужно з лінії штрафного майданчика пробив по воротах Паста. М’яч полетів під перекладину, і голкіпер до нього не дотягнувся.

Читайте також: Футбольний матч в Україні закінчився масовою бійкою фанатів: відео

А коли до кінця основного часу залишалося десять хвилин. "Карпати" зрівняли рахунок у матчі. Мендес, який вийшов на заміну, навісив зі штрафного, і Мегреміч точно головою пробив по воротах, вигравши позицію у суперника.

Згодом ще момент мав Варгас, але паст з його потужним ударом справився.

Команди так і зіграли у нічию. "Десна" вперше забила на власному полі, а "Карпати" – після перерви. Окрім того, львів’яни зуміли відігратися після пропущених м’ячів.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24