Достроково завершити бій, який відбувся в суботу, 2 липня, в Гамбурзі, жоден з боксерів не зміг, а судді за підсумками 12 раундів одноголосно віддали перевагу українцеві: 117:109, 118:108, 116:110. Таким чином, Кличко-молодший зібрав разом із старшим братом Віталієм всі чотири чемпіонські титули за найпрестижнішим версіями.

"Сьогодні я не зміг показати свій найкращий бокс, але віддався бою повністю. Три тижні тому я зламав палець на правій нозі, на жаль це сильно вплинуло на хід бою. Я не міг відштовхуватися правою ногою, переносити на неї центр ваги, тому мої удари не були такими сильними, як звичайно", — розповів британець.

"Звичайно, мені страшенно прикро, що я не зміг повною мірою реалізувати свій план на бій, тому, що в цілому знаходився у відмінній формі. Однак хотілося б висловити Володимиру свою повагу. Сьогодні він довів, що є великим боксером", — додав Хей.

Український боксер після бою поскаржився на те, що йому не вдалося нокаутувати свого опонента.

"Після бою з Султаном Ібрагімовим я піддався критиці з боку Девіда Хея. Сьогодні протягом трьох раундів він тільки й робив, що оборонявся, практично відмовившись від атакуючих дій. Він нічим не відрізнявся від усіх моїх колишніх суперників. Чесно кажучи, мені дуже хотілося нокаутувати Хея, тому що його поведінка перед боєм було ганебною для боксу та спорту в цілому", — заявив Володимир Кличко.