Динамо – Брюгге 3:3
Голи: Буяльський, 6, Шепелєв, 50, Мехеле, 90+3 (авт.) – Делі, 38, Вормер, 88, Опенда, 90+5
Вилучення: Бурда, 82 – Тау, 83

"Динамо" вийшло вперед вже на 6-й хвилині зустрічі. Гравці "Брюгге" невдало винесли м’яч зі своєї половини поля, після чого кияни організували швидку атаку. Андрієвський віддав пас на Буяльського. Той продовжив на фланг, а сам почав рух у штрафний майданчик. І саме на нього послідував простріл від Миколенка. Удар в дотик – між ніг супернику та повз воротаря. "Динамо" забило та зрівняло рахунок за сумою двох матчів.

До слова: Ліга чемпіонів: результати матчів 13 серпня

На 16-й хвилині вже Вербіч міг забивати. Гравець обігрався з Шепелєвим у штрафному майданчику та пробивав під перекладину. Та м’яч пролетів вище воріт.

На 32-й хвилині український захисник "Брюгге" Едуард Соболь міг стати співавтором голу у ворота "Динамо". Саме він навішував з флангу. Але ніхто з гравців бельгійської команди спочатку не зумів пробити. Але й гравці "Динамо" не зуміли винести як слід м'яч. У підсумку удар Ванакена, але повз ворота.

Та на 37-й хвилині "Динамо" пропустило гол. Перший же кутовий у "Брюгге", і Делі виграв позицію в Бурди та головою пробив по воротах. Бойко стрибнув за м'ячем, але дістати його не зумів. Так рахунок став на користь "Брюгге".

Після цього "Брюгге" більше часу проводило в атаці. А вже на 40-й хвилині Тау пробивав під перекладину воріт. Та Бойко у стрибку таки зумів дотягнутися до м'яча та перевів його на кутовий.

Другий тайм розпочався зі зливи. А також з заміни у "Динамо" – замість Андрієвського вийшов Де Пена. Але забити міг Шепелєв. Він отримав м'яч у штрафному майданчику та потужно пробивав. Та Міньйоле впорався з його ударом, відбивши м'яч на кутовий.

Та вже на 50-й хвилині Шепелєв забив. Правда заслуга в забитому голі належить Вербічу. Він отримав пас на фланзі, обіграв суперника та увійшов у штрафний майданчик. Після чого пробив по воротах. Незначний рикошет, Міньйоле не дотягується до м'яча, але той влучає у штангу. Та відлітає у поле, де, фактично, відбивається від Шепелєва та залітає за лінію воріт. При цьому гравець "Динамо" не перебував в офсайді, тому арбітр зарахував цей гол.

Після цього команди обмінялися моментами. Але надійно грали і Бойко, і Міньйоле. При цьому "Динамо" так і не вдалося затиснути "Брюгге" на їх половині поля, натомість гравці бельгійської команди зробили ставку на контргру.

А на 82-й хвилині "Динамо" залишилося в меншості. Бурда збив Дікатта поблизу свого штрафного майданчика та отримав жовту картку. Для захисника це попередження було друге у матчі. Але за хвилину склади були зрівнянні. Після подачі зі штрафного Тау грубо зіграв проти Бойка, за що отримав жовту картку.

Соль та Циганков могли забити ефектний гол наприкінці матчу. Бєсєдін навісив з флангу, і обидва гравці намагалися дотягнутися до нього у стрибку, щоб забити. Але не зуміли.

Атака у відповідь – і "Брюгге" забиває гол на 88-й хвилині. Опенда виборов м'яч у Кадара перед штрафним майданчиком та скинув його під удар Вормеру. Удар півзахисник завдавав вже з меж штрафного майданчика, пробивши точно у кут воріт.

Арбітр додав шість хвилин. І на третій з них "Динамо" знову вийшло вперед. Після подачі з кутового Соль пробивав, і м'яч від Мехеле залетів у ворота.

Замість того, щоб забивати ще один гол, "Динамо" пропустило. Не зумівши як слід пробити по воротах, команда пропустила атаку, і Опенда реалізував вихід на ворота киян. При цьому було питання про можливий офсайд, але його не було. Тож рахунок став рівним.

Читайте також: Моя відставка? Це питання до президента, – Хацкевич після вильоту "Динамо" з Ліги чемпіонів

Відеоогляд матчу Динамо – Брюгге

"Динамо" грає внічию та вилітає з кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда зіграє у груповому етапі Ліги Європи.

Читайте також: "Динамо" потрапило у групу Ліги Європи та жеребкуватиметься з першого кошика: ймовірні суперники