У матчі 26 туру Першої ліги "Дніпро-1" на виїзді у непростому матчі обіграв "Балкани" 0:2. Голами відзначилися Ігор Когут та Зураб Очігава. У паралельному матчі "Металіст 1925" програв на виїзді "Миколаєву". У ворота харківської команди забивали Владислав Войцеховський, Сергій Кравченко та Андрій Ковальов. А Богдан Кушніренко вже наприкінці матчу не реалізував пенальті, яке призначили у ворота "Металіст 1925".

Читайте також: Збірна України зіграє товариський матч з командою Першої ліги

Ще один суперник дніпрян – "Колос" – таки зумів обіграти "Агробізнес" та піднятися на друге місце. Команди розділяє 14 очок (59 у "Дніпро-1" та 45 у "Колоса"). Якщо у наступному турі "Дніпро-1" обіграє "Інгулець" вдома, або ж "Колос" на виїзді не зуміє обіграти "Волинь", то саме команда з Дніпра і стане чемпіоном. Матчі заплановані на неділю, 5 травня.

Варто додати, що "Волинь" посідає третє місце. В активі луцької команди – 43 очки. 42 набрані бали у "Металіст 1925" та поки четверте місце. Стільки ж має і п'ята "Оболонь-Бровар". Командам, які займуть друге та третє місце в Першій лізі, для потрапляння в УПЛ доведеться зіграти перехідні матчі з командами з еліти, які займуть 10 та 11 місце.

Варто нагадати, що матч "Металіст 1925" – "Дніпро-1" зібрав 22 тисячі глядачів на трибунах у Харкові.