"Дніпро" – "Кременчук" 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1)
Шайби: 0:1 Грицьких (Кисельов, Толстушко – більш.), 29:45; 1:1 Янішевський (Коляда, Білоусов), 37:01; 1:2 Бєльський (Савченко – більш.), 45:05; 2:2 Декало (Коляда, Янішевський – більш), 46:44; 2:3 Гриценко – вирішальний кидок.

Читайте також: Топ-5 кращих шайб у чемпіонаті УХЛ у вересні: відео

За перший період суперникам не вдалося вразити ворота один одного – надійно діяли голкіпери Олег Петров та Микита Гордюшин. Тож закинуті шайби глядачі побачили вже у другому періоді. При цьому нулі на табло протрималися аж до середини другої двадцятихвилинки, коли Владислав Грицьких реалізував чисельну перевагу своєї команди і розпечатав ворота Олега Петрова.

Але роль наздоганяючих херсонці грали недовго – через 10 хвилин у воротах Микити Гордюшина відзначився Олексій Янішевський, зрівнявши рахунок.

У третьому періоді кременчужани знову змогли вийти вперед, завдяки точному кидку Владислава Бєльського, але вже через хвилину Ілля Декало зрівняв цифри на табло. Однак, до кінця третього періоду, вболівальники так і не побачили закинутих шайб. Ця ж ситуація повторилася і в овертаймі, де голкіпери команд тримали на замку свої ворота.

Читайте також: "Донбас" посилився екс-капітаном збірної Білорусі

Доля зустрічі вирішилася тільки в серії післяматчевих кидків, коли кременчужани все-таки виявилися сильнішими: переможний кидок на рахунку капітана "городян" Тимура Гриценка.

Таким чином "Дніпро" зазнав першу поразку в цьому сезоні, але з 16 очками залишається на першій сходинці в турнірній таблиці. "Кременчук" з 14 балами закріпився на другому місці.