Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

"Дніпро" впевнено стартував у матчі. Команда Дениса Журавльова традиційно реалізовувала 50% кидків з-за дуги і краще втікала у швидкі атаки.

Читайте також: Збірна України з баскетболу перемогла Швецію та очолила турнірну таблицю (фоторепортаж)

Кращим гравцем у першій половині був форвард "Дніпра" Дмитро Глєбов. Він за 17 хвилин заробив для своєї команди 17 очок. Варто зазначити, що "Хімік" зумів вирівняти гру і стримати суперника у другій чверті. Натомість "Дніпро", завдяки третьому дальньому свого форварда, відірвався від суперника на 3 очки перед великою перервою.

У третій чверті команді Журавльова вдалося відірватися від южан і тримати перевагу у 4-5 очок, а під звісу 10-хвилинки діючим володарям трофею зусиллями Мішули та Тимофеєнка вдалося оформити міні-ривок, завдяки якому на заключну 2-хвилинну перерву команди пішли із різницею 8 очок на користь "Дніпра".

Читайте також: Федерація баскетболу України пожиттєво дискваліфікувала трьох гравців

На початку останньої чверті "Дніпро" отримав двозначну перевагу над суперником. Проте "Хіміку" вдалося зберегти інтригу в матчі завдяки двом влучним кидкам Колтера. Варто зазначити, що дві невлучні спроби Марченка за півтори хвилини до завершення матчу, фактично поставили крапку у грі. "Дніпро" отримав перевагу у 7 очок, зберіг її та вдруге поспіль став володарем Кубка України. Матч завершився із рахунком 71:78 на користь команди Журавльова.