"Білий Барс" – "Донбас" 2:7 (0:3, 1:1, 1:3)

Шайби: 0:1 Карпенко (Захаров), 2:58; 0:2 Костіков (Григор'єв, Захаров), 13:50; 0:3 Коренчук (Воронін), 18:49; 1:3 Печерських (Лєсников - біл.), 23:33; 1:4 Костіков (Фірсов, Григор'єв), 29:45; 1:5 Костіков (Кузьмик, Денискін), 41:36; 1:6 Смирнов (Лялька, Карпенко), 43:57, 1:7 Лялька (меншість), 46:04, 2:7 Бородай (Тимченко, Логач -біл.), 59:47

Читайте також: "Дніпро" проти "Динамо", Донбас гратиме з "Білим Барсом": анонс третього туру УХЛ

Перший період донеччани почали зі швидкої шайби в ворота Кирила Кучера - як і в поєдинку з "Крижаними Вовками" рахунок відразу відкрив екс-капітан кременчужан Севастьян Карпенко. Далі по ходу двадцятихвилинки донеччани тільки нарощували свій пресинг, не дозволяючи "барсам" організувати повноцінну атаку. До того ж, до кінця перших 20 хвилин зустрічі чинному чемпіону України вдалося відзначитися ще двічі – спочатку у воротах Кирила Кучера розписався Олександр Костіков, а на останній хвилині періоду шайбу собі в актив записав Ілля Коренчук.

У другій двадцятихвилинці "Білий Барс" збільшив швидкості і почав небезпечно атакувати ворота Богдана Дяченка. Через три хвилини це дало свої результативні плоди – Данило Печерських розпечатав ворота донеччан. Але відповідь від гостей була негайною і, завдяки дублю Олександра Костікова, "Донбас" зберіг різницю в три шайби.

Читайте також: Успішний старт "Дніпра", розгроми від "Кременчука" та "Донбасу": відеоогляд другого туру УХЛ

Заключний відрізок матчу нічим не відрізнявся від двох попередніх – донеччани тільки збільшували свою перевагу і змогли ще тричі прошити голкіпера господарів. Зазначимо, що другим дублем у сезоні 2018/2019 відзначився Олександр Костіков.

Відставання у рахунку було достатньо великим для "Білого Барса", щоб відігратися, але молодий колектив все одно рвався в атаку і неодноразово змушував понервувати Богдана Дяченка. На останніх секундах зустрічі Денис Бородай все ж зміг пробити голкіпера донеччан і встановити остаточний рахунок 2:7.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24