"Донбас" – "Дніпро" 3:2 Б (0:1, 1:0, 1:1, 0:0)

Читайте також: "Дніпро" перемогло "Динамо", "Донбас" розгромив "Білий Барс": огляд матчів УХЛ

Це була всього друга зустріч лідерів сезону на "Альтаїрі", на початку "регулярки" новачки УХЛ добули тут "суху" перемогу. Цього разу "Донбасу" вдалося взяти реванш, але гра вийшла дуже рівною і напруженою.

Багато шайб вболівальники не побачили – по одній в двох стартових періодах і нічия 1:1 в заключній 20-хвилинці. За гостей рахунок в подвійному більшості відкрив захисник Кирило Бєлоусов, пізніше донеччани вийшли вперед завдяки голам Іллі Смирнова і Олександра Костікова, а врятував "щук" від поразки на 52-й хвилині матчу Руслан Ромащенко.

Рівний овертайм 3х3 переможця не виявив, а в серії буллітів своє слово сказав Богдан Дьяченко, який називає подібні серії своєю "конячкою". 30-й номер донецького клубу по черзі звів на "ні" спроби Ромащенка, Бондаренка, Макарицького і Коваленка.

Читайте також: Жіноча збірна України достроково виграла кваліфікацію на чемпіонат світу

У підсумку "Донбас" вперше обіграв "Дніпро" на своєму майданчику, але другий раз поспіль в чемпіонаті, при цьому гості все-таки взяли з Дружківки одне очко. Наступний матч команда Сергія Вітера проведе 19 січня в Кременчуці.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram