Читайте також: "Донбас" у напруженій боротьбі переміг "Крижаних Вовків"

Матч команди розпочали на рівних, створюючи гострі моменти біля воріт противників. Рахунок закинутим шайбам відкрив капітан донеччан Віктор Захаров, який, реалізуючи більшість, подарував перевагу своїй команді.

У другому періоді донеччанам вдалося відправити ще три шайби в ворота Кирила Кучера, що багато в чому і зумовило результат матчу. Відірватися в рахунку донеччани змогли завдяки голам Севастьяна Карпенка, Олександра Костікова та Іллі Гончарова.

"Білий Барс", у свою чергу, зміг відповісти тільки однією закинутою шайбою - Павло Таран своїм фірмовим кидком від синьої лінії позбавив Богдана Дьяченка шансу на "сухар" в цьому матчі.

Читайте також: Вольова перемога "Донбасу" та розгром від "Кременчука": огляд 19 туру УХЛ

Третя двадцятихвилинка пройшла за сценарієм попередньої - донеччани тільки насідали на ворота Кирила Кучера. Дмитро Ігнатенко в більшості закинув п'яту шайбу в ворота противника і встановив остаточний рахунок в матчі.

"Білий Барс" - "Донбас" 1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Шайби:
0:1 Захаров (Гончаров, - більш.), 19:20; 0:2 Карпенко (Денискін), 25:20; 0:3 Костіков (Кирющенков, Захаров), 27:15; 0:4 Гончаров (Костиков), 30:05; 1:4 Таран (Васильєв, Тимченко, - більш.), 33:29; 1:5 Ігнатенко (Кирющенков, Захаров, - більш.), 48:53.