"Донбас" – "Дніпро" 3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Шайби: 1:0, Захаров (Нікіфоров), 37:16; 2:0, Захаров (Нікіфоров), 39:30; 2:1, Бєлоусов (Дунаєв, Янішевський), 56:55; 3:1, Коренчук (Манукян), 59:03
Рахунок у серії: 1:1

Перший матч між командами: "Дніпро" вирвав перемогу в "Донбасу" у першому фінальному матчі плей-оф УХЛ

Перший період матчу пройшов у впертій боротьбі, з невеликою перевагою господарів льоду і з малою кількістю гольових моментів. Підсумок цього – справедливі нулі на табло.

Другий період почався з атак "Дніпра" – підопічні Дмитра Підгурського мали безліч моментів, щоб закинути дебютну шайбу в цьому матчі. Але в кінці періоду все перевернулося з ніг на голову – Віктор Захаров за 2 хвилини оформив дубль і тим самим зробив комфортну перевагу для господарів – 2:0.

Третю 20-хвилинку команди провели в невисокому темпі, але за 3 хвилини до кінця періоду "Дніпро" подарував уболівальникам інтригу в матчі – Кирило Бєлоусов скоротив перевагу гостей. Однак, буквально через 2 хвилини Ілля Коренчук точним кидком зняв всі питання про переможця зустрічі – 3:1 на користь донеччан.

Донецький "Донбас" взяв впевнений реванш у противника з Херсона, зрівнявши рахунок у фінальній серії плей-оф УХЛ. Наступний матч команди проведуть в Херсоні на "Фаворит-Арені" 7 квітня. Початок поєдинку – о 19:30.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram