Як відомо, Джошуа повинен провести захист титулів IBF і WBO – проти Кубрата Пулєва й Олександра Усика відповідно. Таким чином, один з поясів Ентоні, швидше за все, втратить.

Це цікаво: Джошуа розповів причину поразки Руїсу: британець переніс операцію після бою

Все повинно вирішитися протягом трьох тижнів, але це реально змушує задуматися. А що якщо Джошуа залишить обидва титули? Чи важливо це взагалі? Він все одно залишиться чемпіоном світу і головною зіркою у цьому спорті, надалі буде брати участь у класних суперважких поєдинках. Зате ні з ким не доведеться йти на конфлікт і відрахувань організаціям теж буде менше,
– сказав Хірн в інтерв'ю Sports Illustrated.

Хірн заявив, що через обов'язкові захисти у Володимира Кличка було багато нецікавих боїв. "Він двічі бився з Тоні Томпсоном, який був обов'язковим претендентом...", – сказав промоутер.

За словами Хірна, Джошуа не хоче відмовлятися від титулу й готовий битися з будь-яким суперником. "Але це нечесно, коли дві санкціоновані організації кажуть: "Ти повинен вибрати між нами або відмовитися від пояса", – вважає промоутер Джошуа.

Ніхто не знає, що далі спаде на думку Бобу Арум (промоутер Пулєва, – Спорт24). З ним може бути складно домовитися, і Ентоні скаже: "Мені не цікаво". Тоді він може залишити титул IBF, я не знаю. Пулєву теж належить прийняти непросте рішення, адже йому доведеться або прийняти нашу пропозицію, або битися з Адамом Ковнацкі за вакантний титул IBF приблизно за мільйон доларів. І програти він може в обох поєдинках,
– резюмував Хірн.

Також Хірн раніше заявив, що Ентоні Джошуа наступний бій може провести проти Олександра Усика. Джошуа буде битися з Усиком, якщо WBO зобов'яже британця зустрітися з українцем.

Читайте також: Джошуа розповів, як планує перемагати Усика в чемпіонському бою

Є ймовірність, що Усик у наступному поєдинку битиметься за титул WBO з Джозефом Паркером. Це станеться, якщо Джошуа відмовиться проводити захист титулу WBO.