За словами британського боксера, Сашко є дуже гідним опонентом. Джошуа похвалив українця за його роботу в рингу та відзначив його наполегливість. Це він розповів у інтерв'ю Sky Sports.

Читайте також: Бій між Усиком і Чісорою пройде на початку березня, – промоутер

Усик – претендент, який буде в полі мого зору в кінці березня або початку квітня. Дуже гідний суперник. Коли я вибудовую свій рекорд, хочу таких суперників як Усик, щоб пізніше заявити про те, що я їх переміг. Він дуже добре використовує свої ноги, здорово тримає руки. По ньому не можна влучити, так добре він рухається на ногах. Що я б зробив, так це вивчав би його – рухи, вибір позиції,
– сказав Джошуа.

Як відомо, Всесвітня боксерська організація (WBO) розпорядилася, аби Ентоні Джошуа та Олександр Усик розпочали перемовини про проведення поєдинку. Таким чином організація офіційно санкціонувала бій між боксерами.

Джошуа (22-1, 21 КО) повернув собі чемпіонські титули після перемоги над Енді Руїсом в реванші. Британець переміг одноголосним рішенням суддів. Сам Ентоні Джошуа заявив, що для нього немає ніяких проблем провести бій з Усиком.

Першим претендентом на бій з Джошуа є 38-річний болгарин Кубрат Пулєв. Боксер є обов'язковим претендентом за версією IBF.

Непереможений Усик (17-0, 13 КО) в жовтні дебютував в супертяжах з перемоги над Чаззом Візерспуном після семи раундів.