Атлас замінить Марко Контрераса, який до цього працював з Гвоздиком. Тренування українця будуть проходити в Окснарді, Каліфорнія, а тренувальний табір розпочнеться в середині жовтня.

Читайте також: Бій Усик – Белью офіційно відбудеться 10 листопада в Манчестері

Тедді Атлас вже провів деякий час разом з Гвоздиком, щоб краще пізнати українського боксера і оцінити перспективи спільної роботи.

"Олександр хотів тренуватися з Тедді. Це було нелегке рішення для Тедді. Я говорив з ним три або чотири рази після їх зустрічі з Гвоздиком, і до ночі понеділка він не давав остаточної відповіді. Але зараз сказав, що скористається можливістю і постарається максимально допомогти Олександру", – заявив в менеджер Гвоздика Егіс Клімас.

Зазначимо, що Тедді Атлас не тренував нікого з 2016 року, а востаннє наставник допомагав Тімоті Бредлі готуватися до бою проти Менні Пак'яо. Також він колись працював з Майком Тайсоном, Майклом Мурером, Трейсі Паттерсоном, Баррі Макгіганом, Шенноном Бріггсом, Майклом Грантом.

Нагадаємо, що бій Гвоздик – Стівенсон відбудеться 1 грудня в Канаді. На кону поєдинку буде стояти пояс WBC в напівважкій вазі.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24