Спершу сайт Football.ua повідомив, що 32-річний українець вже погодив деталі угоди з російським клубом. Йому залишилося пройти лише медичне обстеження. При цьому деталей угоди не повідомлялося.

До слова: Трансфери команд УПЛ: онлайн

Та сам Хачеріді зі своїм тренером Андрієм Качаном спростували інформацію про перехід у ЦСКА.

Ми тут з Жекою передаємо привіт сайту Football.ua. Як бачите, ми в Києві і Євген нікуди не летить. Перевіряйте інформацію перед тим, як її публікувати,
– сказав тренер.

"Якщо пропозиція про перехід в російський клуб надійде, навіть не знаю, чи готовий розглянути її. Варіанти продовження кар'єри є, але пропозиції не з Росії", – сказав Хачеріді в коментарі "Чемпіонату".

До представника російської Прем'єр-ліги Хачеріді міг перебратися на правах вільного агента. Останнім клубом Хачеріді був грецький ПАОК, куди він теж перейшов як вільний агент з київського "Динамо" у 2018 році.

Але за сезон Хачеріді зіграв лише в 11 матчах, при цьому ставши чемпіоном та володарем Кубка Греції. Там він виступав разом з іншим українцем – Євгеном Шаховим, який перебрався в італійський "Лечче".

Та варто нагадати, що Хачеріді вже мав скандал з московським клубом. Правда "Спартаком". У серпні 2018 року після матчу у Росії за ПАОК він показав трибунам щитки з кольорами українського прапора. Чим викликав просто неймовірну негативну реакцію в Росії.

Дізнайтеся більше, як росіянам знову допекли українські символи на футболі