"Пасажир бізнес-класу не розрахував можливості організму, зловжив віскі й втратив контроль над собою. Він почав кричати на бортпровідників і матюкатися. А після відмови налити ще влаштував формений бешкет на борту, вдарив стюардесу", – розповіли в аеропорту, інформує "Спорт-Експрес".

Читайте також: У хокеїстів "Динамо" з’явилася цікава традиція після матчу: фото

Літак приземлився у Воронежі після запиту пілотів. Винуватця бійки заспокоїти не вдалося, тому його передали транспортній поліції, яка порушила адміністративну справу про дрібне хуліганство.

Бешкетником виявився 37-річний Олег Саприкін. У Росії він виступав за московських армійців, "Динамо", СКА, "Сочі", "Автомобіліст" і "Салават Юлаєв". У НХЛ провів 325 матчів за "Калгарі" й "Фінікс".

У 2009-му році хокеїст став чемпіоном світу в складі збірної Росії, яка взяла золото у швейцарському Берні, а у 2011 виграв Кубок Гагаріна із "Салават Юлаєв". Саприкін закінчив кар'єру в сезоні-2015/16 і з того часу не знайшов постійного місця роботи.

Олег Саприкін заперечує інформацію. "Відразу скажу, що ніякої бійки не було, я нікого не бив і не чіпав, ні сусідів, ні, боронь боже, стюардес. Я навіть не можу припустити, звідки взялася така інформація. Я спокійно випивав, сидячи з дружиною в бізнес-класі. І раптом несподівано приземлилися у Воронежі, – зазначив Саприкін.

Спортсмен відзначив, що один із пасажирів дійсно був незадоволений його з дружиною поведінкою.

"Нас обслуговували нормально. Все приносили вчасно. Позаду, в економ-класі, сидів пасажир, який був незадоволений нашою поведінкою. Можливо, ми поводилися шумно, але все-таки був новий рік, свято", – відзначив хокеїст.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24