Варто відзначити, що "Футбол 24" — єдиний сайт в категорії "спорт", який демонструє стрімкий ріст.

Рейтинг підготовлений за даними медіапанелі інтернет-користувачів Opinion Software Mediа, Factum Group Ukraine.

Ми зовсім не здивовані цим фактом, адже постійно працюємо над розвитком сайту Футбол 24. У травні-червні ми суттєво підсилили журналістську команду. До нас приєднались, без перебільшення, одні з найкращих українських спортивних журналістів. У нас дуже амбітні плани, якщо все заплановане вдасться — ми зробимо один з найкращих футбольних сайтів України,
— впевнений Денис Зеленов, директор з маркетингу digital проектів холдингу ТРК "Люкс" (football24.ua, 24tv.ua, radio24.ua, lux.fm)

"Ми зробили ставку на суттєве збільшення кількості ексклюзивних коментарів і футбольних новин, і наша аудиторія це оцінила. Але у світі футболу прийнято говорити так: це заслуга всієї команди. Тому я хотів би подякувати за роботу всій редакції "Футбол 24", — говорить Олександр Гапоненко, головний редактор "Футбол 24".

За його словами, команда сайту на досягнутому зупинятися не збирається. У найближчих планах — нові проекти, конкурси для вболівальників, онлайн-трансляції матчів, багато цікавого відеоконтенту та ексклюзивної інформації про життя українських клубів.