Перед побиттям високопоставленого працівника Мінпромторгу – главу департаменту автомобільної промисловості і залізничного машинобудування Дениса Пака образили на національну приналежність: назвали його китайцем (Пак – кореєць) і попросили "повернутися на батьківщину і стежити за порядком там".

Читайте також: Гравці збірної України Бесєдін та Матвієнко підтримують пости з вітанням Путіна: фото

Інцидент стався в понеділок, 8 жовтня, близко 9:15 у кав'ярні в центрі Москви. За словами очевидців, Кокорін і Мамаєв перебували в неадекватному стані. Пак отримав два удари по обличчю, також у нього травмована рука. Зазначається, що футболісти втекли з місця події до прибуття наряду поліції.

Відео інциденту опублікував Telegram-канал Mash. На ньому видно, як чоловік, схожий на Кокоріна, підходить до чиновника Дениса Пака і б'є його стільцем. Потім інший чоловік б'є Пака по обличчю. Інцидент переріс у бійку, в якій у підсумку постраждали двоє чиновників – крім Пака, пошкодження отримав Сергій Гайсін.

Нагадаємо, що це не перший скандал за участю Кокоріна і Мамаєва. Раніше вони закатали вечірку в Монте-Карло після невдалого виступу збірної Росії на Євро-2016.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24