У поразці "Порту" було і хороше – клуб дуже красиво подякував лікарям за роботу під час пандемії коронавірусу. Відповідні фото з'явилися на Twitter-сторінці клубу.

Дивіться також Карантин не на заваді: "Динамо" підписало контракт з новим спонсором

На формі з'явився напис Super Doc (можна перекласти як "супер лікар"). Раніше там була реклама спонсора – пивного бренду Super Bock.

А ще прізвища гравців написані від руки спеціальними маркерами. Так роблять лікарі, які борються з коронавірусом: вони носять стільки захисту, що часом важко зрозуміти, хто ж під маскою. Тому пищуть на костюмах прізвища або інші позначки.

Також на трибунах стадіону в Віла-Нова-де-Фамалікан був розтягнутий величезний банер: "Дякую за все" – це теж послання лікарям.

Відновлення чемпіонату Португалії

  • "Порту" на даний момент займає перше місце в чемпіонаті Португалії з 60 очками, але відстає на одне очко від "Бенфіки". "Фамалікан" піднявся на 5 місце, набравши 40 очок.
  • Через пандемію коронавірусної інфекції були припинені багато спортивні турніри, в тому числі чемпіонат Португалії. Матч "Фамалікан" – "Порту" пройшов в перший день відновлення турніру.