Цим відео вона поділилась із своїми підписниками у інстаграмі, чим неабияк повеселила своїх фанатів. Підписала спортсменка свій ролик дуже коротко – хештег другий день карантину.

Варто прочитати У Києві скасували чемпіонат Європи з художньої гімнастики

У ролику спортсменка ходить з візком, який наповнений продуктами і ногою з верхньої полиці дістає пляшку з водою.

Кумедне відео Анни Різатдінової

Якщо таке вона вигадала лише у другий день карантину, можна лише здогадуватись, що спортсменка вигадає наступного разу.

Також Анна є мамою та вже з дитинства прищеплює своєму сину Роману любов до спорту.

Досягнення Анни Різатдінової

  • Чемпіонка та призерка Всесвітніх ігор та Універсіади, а також двічі срібна призерка Європейських ігор, призерка інших різних міжнародних змагань.
  • Чемпіонка світу із вправ з обручем (2013), також на чемпіонаті світу Анна двічі здобувала срібні нагороди та дев'ять разів ставала на третю сходинку п'єдесталу.
  • Триразова срібна призерка та чотириразова бронзова призерка чемпіонатів Європи.
  • У 2015 році у Будапешті (Угорщина) перемогла у серії Кубка світу з художньої гімнастики у вправі зі стрічкою. Також на цій серії здобула і срібло у вправі з булавами. Цілу скарбничку нагород Анна Різатдінова завоювала на серії Кубка світу у Софії (Болгарія) – п'ять бронзових медалей.
  • Зараз Анна дає майстер-класи по усьому світу для молодих гімнасток.
  • Бронзова призерка Олімпійських ігор 2016 року в індивідуальному багатоборстві.

Схожий ролик можна було побачити у іншої російської гімнастки Діани Беліцької у її інстаграмі. Можливо, гімнастки започаткують такий новий своєрідний челендж між спортсменами.

Додамо, що зараз поширюється інтернетом новий челендж "Залишайся вдома", де спортсмени і не тільки вони жонглюють рулоном туалетного паперу. Це заклик до людей без потреби не залишати свої домівки під час пандемії коронавірусу.

Слідкуйте за останніми новинами спорту у нашому Twitter та Telegram.