Воротар збірної України Андрій Лунін став гравцем іспанського клубу "Ов'єдо". Лунін перейшов на правах оренди до кінця сезону.

Дивіться також: Лунін став героєм матчу Кубка Іспанії, відбивши два пенальті – відео яскравих сейвів

Лунін вже почав тренування з "Ов'єдо". Очікується що українець може дебютувати за нову команду вже завтра в матчі проти "Альмерії".

Медальна скарбничка України на ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх поповнилася двома нагородами. Українці здобули золото та срібло з хокею 3х3.

У фіналі хокейного турніру у форматі 3х3 зійшлися два українці – Володимир Трошкін з команди Green та Денис Пасько з команди Red. Команда Трошкіна здобула переконливу перемогу. Боротьба точилася тільки в першому періоді, який завершився перемогою Green з рахунком 3:2.

Таким чином, Трошкін приніс Україні золото Юнацької Олімпіади. Денис Пасько поповнив скарбничку України сріблом.

Також 15 січня Україна здобула і третю нагороду. Спортивна пара Софія Нестерова та Артем Даренський у складі "Team Vision" здобули бронзу у змаганнях змішаних інтернаціональних команд з фігурного катання.

Українська тенісистка Даяна Ястремська вийшла у чвертьфінал турніру в австралійській Аделаїді. На стадії 1/8 фіналу вона пройшла колишню першу ракетку світу Анжелік Кербер.

До слова: На Australian Open тенісисти масово задихаються від диму, серед постраждалих українка – відео

Матч протривав лише 46 хвилин. Ястремська виграла перший сет 6:3, при цьому що на старті віддала суперниці свою подачу. У другому сеті українка була попереду 2:0. Однак Анжелік Кербер відмовилася продовжувати гру. Таке рішення німкеня пояснила травмою задньої поверхні стегна.

Футболіст збірної України Руслан Маліновський відзначився результативною дією за "Аталанту" в Кубку Італії. Його команді в 1/8 фіналу протистояла "Фіорентина".

У першому таймі "фіалки" відкрили рахунок: на 11 хвилині гол забив Патрік Кутроне, який нещодавно перейшов з "Вулверхемптона". По перерві "Аталанта" відігралася завдяки Маліновському. Український футболіст на 67 хвилині зробив класний простріл у штрафний господарів, який замкнув Ілічич.

Для Маліновського це друга поспіль результативна дія у складі "Аталанти". 11 січня Руслан взяв участь в гольовій атаці своєї команди в матчі з "Інтером".

Футболісти "Динамо" відправилися на перший тренувальний збір в Туреччині. Замість традиційної іспанської Марбельї кияни вирушили до Туреччини, де в останній раз проводили свої збори ще в 2003 році, саме під керівництвом нинішнього тренера.

Також футболісти вже провели перше тренування – дивіться як це було.

УЄФА на своєму офіційному сайті оголосив символічну збірну 2019 року. Команду вибрали вболівальників шляхом голосування на сайті УЄФА. За півтора місяця, поки йшли вибори Команди року-2019 за версією UEFA.com, було отримано понад два мільйони голосів.

Читайте також: Ліонель Мессі – переможець Золотого м'яча 2019 року

  • Аліссон Беккер ("Ліверпуль")
  • Ендрю Робертсон ("Ліверпуль")
  • Вірджіл ван Дейк ("Ліверпуль")
  • Маттейс де Лігт ("Ювентус")
  • Трент Александер-Арнольд ("Ліверпуль")
  • Кевін Де Брюйне ("Манчестер Сіті")
  • Френкі Де Йонг ("Барселона")
  • Садьйо Мане ("Ліверпуль")
  • Ліонель Мессі ("Барселона")
  • Кріштіану Роналду ("Ювентус")
  • Роберт Левандовський ("Баварія")

Чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі росіянин Олександр Беспутін провалив допінг-тест. Федерація боксу Росії проводить власне розслідування результатів допінг-контролю Беспутіна.

28-річний російський боксер провалив допінг-тест, пройдений після титульного поєдинку. Беспутін 1 грудня 2019 року завоював вакантний титул WBA, вигравши у Раджаба Бутаєва рішенням суддів.

Український захисник "Леганес" Василь Кравець продовжить кар'єру в "Луго". Оренда розрахована до кінця сезону.

Офіційна презентація відбудеться 16 січня. 22-річний Кравець грав за "Луго" з 2017-го по 2019 рік.