Еліна Світоліна не змогла подолати 1/16 фіналу на турнірі WTA у Досі (Катара). Українка поступилася 29-й ракетці світу американці Аманді Анісімовій.

До теми: Ястремська впевнено перемогла досвідчену бельгійку на турнірі WTA

Для Світоліної це вже 4 турнір у новому сезоні, на якому вона не може пройти далі 1/16 фіналу. Поки найкращим результатом українки у сезоні є чвертьфінал на турнірі у Хуахіні (Таїланд).

Київське "Динамо" продовжило контракт із Артемом Бєсєдіним, який закінчується влітку. Новий контракт розрахований на чотири роки.

Зазначимо, Бєсєдін провалив допінг-тест після матчу групового раунду Ліги Європи проти "Мальме". Футболіст до остаточного вердикту повністю відсторонений від футболу.

На чемпіонаті світу з біатлону 22 лютого італійська поліція провела обшуки в російського біатлоніста Олександра Логінова. Причиною обшуків стало те, що особистий тренер Логінова Олександр Касперович буцімто привозить на чемпіонат світу допінг для спортсмена. Касперович був присутній за чужою акредитацією, яка видана на українську команду.

Глава Федерації біатлону України Володимир Бринзак підтвердив, що Касперович отримав українську акредитацію. За його словами, представники IBU зробили зауваження українській стороні та попросили анулювати акредитацію.

До теми: Український слід у допінговому скандалі біатлоніста з Росії: деталі розслідування

Збірна України оголосила склад на матчеву зустріч Кубка Девіса з Тайванем, яка відбудеться 6-7 березня в Запоріжжі.

У плей-офф Першої Світової групи проти збірної Тайваню українці зіграють у наступному складі: Сергій Стаховський, Ілля Марченко, Денис Молчанов, Владислав Орлов, Віталій Сачко.

24 лютого на Youtube відбулася прем'єра першої серії екшн-фільму "Невідоме Динамо". Фільм складається з двох серій. У ньому показано життя київського клубу: від установки на матч в роздягальні до його розбору після завершення.

Збірна України з біатлону ось уже восьмий поспіль чемпіонат світу здобуває бодай одну медаль. За цим показником "синьо-жовтим" не поступаються тільки грізні команди Норвегії, Німеччини та Франції.

До теми: Чемпіонат світу з біатлону 2020: медальний залік