За словами Олександра Хацкевича, він має свій напрямок, якому протягом кар'єри слідує.

Читайте також: Хацкевич вперше прокоментував відставку з "Динамо"

Я взагалі нічого не використовував з того, що було при Лобановському. Є свій напрямок і я слідую йому. Можливо, наші погляди з тим же Сергієм Ребровим сходяться у плані контролю м'яча й тренувального процесу. З моєї сторони хотілося більше додати агресії. Але, коли ти 95 відсотків ігрового часу грає у позиційній атаці... Говорять, що команда не біжить. Куди бігти?

Від початку команди виходять проти "Динамо" й "Шахтаря" – завдання відіграти в обороні, не дати простір. І цей термін "команда не біжить". Куди бігти? Спочатку потрібно розхитати цю оборону,
– резюмував Хацкевич в інтерв'ю Вацко Live.

Олександр Хацкевич очолював "Динамо" з 2017 року після відходу Сергія Реброва. З того часу білорус виграв лише Суперкубок України у 2018 і 2019 роках, але так і не став тріумфатором чемпіонату або Кубка України.

Хацкевич покинув клуб після того, як не зміг вивести "Динамо" у груповий етап Ліги чемпіонів. За сумою двох поєдинків "біло-сині" програли бельгійському "Брюгге".

На тренерському містку Хацкевича змінив український фахівець Олексій Михайличенко. Під його орудою "Динамо" у шести матчах здобуло тільки три перемоги. За інформацією ЗМІ, Михайличенко був близький, щоб подати у відставку.