Варто нагадати, що саме ці команди зустрічалися у півфіналі Чемпіонату світу 2018 року. Тоді для визначення переможця довелося використати додатковий час.

Читайте також: Хорватія – Англія: відео голів та моментів матчу Чемпіонату світу

Цього разу теж у хорватів більше шансів на перемогу. Букмекерська контора William Hill оцінила шанси "картатих" перемогти коефіцієнтом 2,55. Перемога збірної Англії у цьому матчі – 2,87. На те, що обидві збірні зіграють у нічию – 3,10. Найбільш ймовірним автором голу експерти вважають Гаррі Кейна – 2,25 на те, що він заб'є гол протягом матчу. Серед хорватів найкращий показник у Івана Сантіні – 3,25 на його гол.

Незначна перевага на боці хорватів і у PariMatch – 2,65 на їх перемогу на противагу 2,95 на перемогу англійців. Нічия у матчі – 3,15.

У "Фаворит спорт" перемога збірної Хорватії оцінена в 2,61. На перемогу збірної Англії приймають з коефіцієнтом 2,87. Що у матчі не буде виявлено переможця – 3,15.

Читайте також: Збірна України з футболу не програє вже майже рік: статистика

Найнижчий коефіцієнт на перемогу збірної Англії у Marathon bet – 2,77. У той час як на господарів поля на рівні з іншими – 2,65. У той час тут найвищий коефіцієнт на нічию – 3,22.

Нагадаємо, матч Хорватія – Англія відбудеться у п'ятницю, 12 жовтня. Початок матчу о 21:45. Відео голів та огляд матчу – на сайті 24 Каналу.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24