В інтерв'ю zbirna.com Санжар заявив, що передумов для ситуації, в якій опинилися "Карпати", не було.

Дізнайтесь більше: "Карпати" виключать з УПЛ: коли буде прийнято рішення

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ вирішить долю "Карпат" у четвер, 9-го липня. За пропуск двох матчів з "Маріуполем" львів'ян мають дискваліфікувати з УПЛ.

Передумов не було

"Всі ми перебуваємо в шоковому стані, передумов саме до такого розвитку подій не було. Я був упевнений, що "Карпати" продовжать виступи в УПЛ. Були пролонговані контракти з гравцями, у яких вони закінчувалися 30 червня", – заявив тренер.

За його словами, протягом останнього часу клуб активно погашав заборгованості перед футболістами і тренерським штабом.

Навіть коли ми не поїхали на гру до Маріуполя, яка повинна була відбутися першого липня, то думав, що ситуація обов'язково нормалізується. Тим більше, що ми не припиняли тренуватися,
– сказав Санжар.

Тренер "левів" також вважає, що фінансове становище клубу не таке вже плачевне. Втім, він додав, що це питання не в його компетенції.

Водночас Санжар заявив, що його контракт з "Карпатами" чинний до кінця сезону.

Тренер має зустрітися з клубним керівництвом щодо свого майбутнього.

Санжар висловив сумнів, що "Карпати" збережуть професійний статус.

Що відомо про ситуацію у "Карпатах"?

Офіційна позиція "Карпат" – відсутність фінансів для існування. Версія ЗМІ зовсім інша. "Карпати" мають 5 мільйонів доларів боргів. Клуб не отримає атестат на наступний сезон, тому не бачить сенсу догравати сезон. Також проблемою є володіння часткою акції клубу олігархом Ігорем Коломойським, який не планує інвестувати у "Карпати" або погашати борг.