Черговим вже колишнім гравцем команди став воротар Роман Підківка. Інформація про те, що гравець покинув "Карпати" розміщена на офіційних соцмережах клубу, однак поки не на офіційному сайті.

До слова: Львівські "Карпати" – як команда опинилася на краю провалля

Як йдеться в повідомленні, "Карпати" за взаємної згоди з голкіпером Романом Підківкою припинили дію контракту футболіста.

В цьому сезоні Підківка провів за "Карпати" 10 матчів в чемпіонаті. Він є вихованцем клубу, дебютувавши за команду у 2013 році. Однак у сезоні 2018/19 виступав за "Арсенал-Київ". Хоча після вильоту київської команди з УПЛ, повернувся до Львова. Загалом за "Карпати" він зіграв у 57 матчах, пропустивши 82 голи.

Підківка став дев’ятим футболістом, який покинув "Карпати" з початку 2020 року. Першим став нападник Крістіан Понде. Після цього пішов Франціско Ді Франко – його продали у "Дніпро-1" (сума трансферу не повідомляється). А 21 січня за один день команда розпрощалася одразу з п’ятьма гравцями – захисники Олександр Кучер, Сергій Вакуленко, Олексій Ковтун та півзахисник Назар Вербний покинули клуб як вільні агенти, а Олексія Гуцуляка продали в чернігівську "Десну". Нападник Мелвін Лоренцен пішов з клубу ще наприкінці 2019 року.