Журавльов в інтерв'ю Tribuna.com висловив думку, що погляди Усика були актуальними до 2014 року, коли Росія ще не анексувала Крим та не розпочала війну на Донбасі.

Читайте також Російський спецназ, Шарій, Онуфрій: що не так з Усиком та Ломаченком

Я думаю, що, якщо слухати висловлювання Усика про єдиний народ і про братство, всі ці речі правильні і хороші з одним маленьким винятком. Вони були правильними і хорошими до 2014 року,
– заявив Журавльов.

На думку кікбоксера, життя не зіштовхнуло Усика з тими проблемами, які виникли у багатьох людей у зв'язку з подіями 2014 року.

"У нього так склалася життєва ситуація і він хоче всіх об'єднати, помирити", – додав Павло.

До речі РПЦ благословить вдарити жінку, – Соколова відповіла Усику

Журавльов вважає, що Усика не потрібно вмішувати в неспортивні теми.

"Усик – чемпіон світу з боксу. Не потрібно його вмішувати туди, куди не варто його вмішувати. Хто ображається, нехай пробачить. Хто пишається, нехай пишається. Олександр – медійна особистість, лідер думок. Коли він висловлює думку, а вона відрізняється від нашої, для нас ця людина стає ворогом. Хіба це демократія? Ні", – зазначив спортсмен.

  • Протягом останніх місяців Усик дав інтерв'ю колишній депутатці "Партії регіонів" Олені Бондаренко та журналісту Дмитру Гордону.
  • Боксер поділився політичними поглядами, які викликали резонанс в українському суспільстві.
  • Також Усик і Василь Ломаченко знялися у пропагандистському фільмі "Здрастуй, брате! Христос воскрес", який оприлюднив один із монастирів Російської православної церкви.

Більше новин про футбол, баскетбол, біатлон та все цікаве зі світу спорту – читайте у розділі Спорт24.