Цього разу у Klitschko Tournament, який вже традиційно організують Фонд Кличко, муніципальна влада та офіційний фан-клуб братів Кличків, змагалися боксери 13 країн.

До слова, саме на цьому турнірі вперше голосно заявляли про себе такі прославлені українські боксери, як Олександр Усик, Василь Ломаченко, В'ячеслав Глазков, Євген Хитров, Сергій Дерев'янченко та Ісмаїл Сіллах.

Читайте також: Віталій Кличко похизувався екстремальними тренуваннями: захоплюючі фото, відео

"Радий, що вже 19 років поспіль проходить турнір, який відкриває нові імена в боксі. За ці роки в змаганнях взяли участь понад тисячу спортсменів з 35 країн світу", – наголосив Віталій Кличко.

Додамо, за словами почесного президента офіційного фан-клубу братів Кличків Сергія Алексєєва, мер Києва подивився кілька фінальних поєдинків і взяв участь в коментуванні низки боїв турніру. Крім того, він вручив боксерський пояс представнику Грузії Артему Іорданяну, якого експерти визнали найкращим боксером нинішнього турніру.

"Це особливий приз. Цей пояс – перший крок і хороший стимул для майбутніх перемог Артема", – додав Кличко.

Колишній спортсмен також зазначив, що разом з братом Володимиром вони завжди будуть підтримувати проекти, спрямовані на розвиток спорту в Україні.

"Найефективніша інвестиція – це інвестиція у наших дітей. Дуже важливо забирати дітей з вулиць і надати їм можливість займатися спортом ", – підкреслив київський міський голова.

Додамо, що збірна України перемогла в неофіційному загальнокомандному заліку, завоювавши у Бердичеві 4 золоті медалі.

Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що брат Віталія Кличка – Володимир – уночі проти 27 серпня працюватиме експертом бою Мейвезер – Макгрегор. Відтак, деякі ЗМІ припустили, що тепер він коментувати боксерські поєдинки на німецькому телебаченні.