Контракт Вісенте Гомеса з "Олімпіком" розрахований на один рік. Ігор Климовський увійде до тренерського штабу Вісенте як його асистент, Антон Дяченко продовжить працювати з командою як тренер з фізпідготовки, а Микола Савченко зі своїм помічником Тимуром Чоларією будуть тренувати воротарів.

До слова: "Шахтар" розгромив "Олімпік" у чемпіонаті України

"Я тут, тому що це дуже цікава можливість для мене. Я побачив велике бажання президента запросити мене очолити "Олімпік" і його величезну любов до свого клубу, що не могло не підкупити мене. Я сповнений ентузіазму допомогти клубу подолати цей складний період. Не можу дочекатися початку роботи та знайомства з футболістами", – заявив Вісенте Гомес після підписання угоди.

Перше тренування під керівництвом ного тренера футболісти "Олімпіка" проведуть у четвер, 5 вересня. Через десять днів – 15 вересня – команда зіграє перший матч з новим тренером. На виїзді вони протистоятимуть "Маріуполю".

"Ми вели переговори з Вісенте ще перед початком чемпіонату та дуже хотіли запросити його. Але на той момент ми не розуміли, чи отримає наш клуб право грати в Прем'єр-лізі. А коли проблема з атестатом вирішилася, Вісенте вже був в "Динамо". Ми банально не встигли... Зараз же "зірки зійшлися": ми попрощалися з Жуліо Сезаром, оскільки команда не давала результат, а Вісенте покинув "Динамо". Ми знаємо його як відмінного фахівця, який добре знайомий з нашим чемпіонатом. Гомес чудово проявив себе при роботі з Сергієм Ребровим в "Динамо", коли кияни успішно виступили в Лізі чемпіонів. Крім того, ми отримали багато самих похвальних відгуків про Вісенте і його роботі від наших нинішніх співробітників, яким довелося попрацювати з ним в київському клубі", – заявив президент "Олімпіка" Владислав Гельзін.

Після шести турів "Олімпік" йде на останньому місці. Команда програла п'ять матчів, і лише один раз зіграла внічию – проти київського "Динамо".