На цей матч "Шахтар" вийшов без гравців, які відправилися до своїх національних збірних. натомість Андрій Шевченко відпустив Євгена Коноплянку на цей матч. Сам тренер згодом пояснив це рішення.

Читайте також: Перехід Коноплянки до "Шахтаря": плюси та мінуси для гравця та клубу

Коноплянка вийшов зі стартових хвилин. Однак по грі було видно, що йому бракує взаєморозуміння з партнерами. А також що він перебуває не у кращих кондиціях. Попри це, декілька небезпечних моментів для себе та партнерів він зробив. Але забити не вдалося. Хоча Євген міг відзначитися з пенальті, але Тете не дав йому пробити. Сам бразилець не зумів реалізувати пенальті – воротар впорався з його ударом.

На другий тайм Коноплянка вже не вийшов. І саме тоді команди й забили два голи. Спочатку відзначився "Колос", коли Лисенко забив ударом зі штрафного. При цьому "гірники" мали б залишитися в меншості, адже Семеніхін отримав червону картку за фол останньої надії. Однак за домовленістю з клубами, його замінив Муравський, який наприкінці зустрічі й зрівняв рахунок.

Відеоогляд матчу Шахтар — Колос за участі Коноплянки

Вже ввечері 5 вересня Євген Коноплянка разом зі збірною України відправився до Вільнюса, де на команду очікує матч відбору Євро-2020 проти Литви. Гра запланована на 7 вересня. А 10 вересня у Дніпрі команда зіграє товариський матч проти Нігерії.

Читайте також: Невдахи відбіркових етапів: що відомо про збірну Литви, з якою зіграє Україна