Глава Британської Співдружності націй – 90-річна королева Великобританії і 15 незалежних держав Єлизавета ІІ нагородить українця Володимира Кличка і британця Ентоні Джошуа після їхнього бою на "Уемблі".

Українець і британець будуть нагороджені лицарським титулом незалежно від результатів бою за відстоювання своїх життєвих цінностей, толерантність, відкритість і пропаганду професійного боксу, родоначальником якого стала Англія. Нагородження відбудеться 1 травня в Букінгемському палаці.

Таким чином, Володимир Кличко і Ентоні Джошуа стануть в один ряд з такими лицарями-бакалаврами як Алекс Фергюссон і Боббі Чарльтон, Енді Маррей і Шон Коннері, Мік Джаггер і Ентон Хопкінс.

Нагадаємо, бій Ентоні Джошуа – Володимир Кличко відбудеться на стадіоні "Уемблі" в Лондоні 29 квітня. Наживо за боєм, на кону в якому будуть стояти титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super і IBO, зможуть спостерігати 90 000 глядачів. Це рекорд відвідуваності в післявоєнній історії боксу Великобританії.

Читайте також: Букмекери обрали фаворита у бою Кличка з Джошуа