Кузьміна допустила один промах під час стільби лежачи, але все одно зуміла виграти гонку. Посприяла цьому висока швидкість Анастасії.

Читайте також: Кубок націй: українські біатлоністи тримаються у топ-10 після чемпіонату світу

Друге місце завоювала представниця Німеччини Франциска Пройс, яка програла Кузьміній 21 секунду. Третьою стала Пауліна Фіалкова. Словачка без штрафних кіл пройшла дистанцію й програла Кузьміній 25 секунд.

Найкращою з українок, яких у цій гонці було аж семеро, виявилася Віта Семеренко. Віта, стартувавши 38-ю, чисто відпрацювала на двох вогневих рубежах, однак витратила досить багато часу, щоб закрити 10-у мішень. Продемонструвавши не найвищу швидкість, Віта фінішувала на 28-й позиції.

Яна Бондар з двома помилками відпрацювала на стрільбі лежачи. Хоча Яна чисто подолала стійку, вона не змогла поборотися за високі місця й фінішувала 48-ю. Валентина Семеренко першою з представниць України розпочала гонку. Валентина настріляла аж три промахи й завершила спринт на 55-й позиції. Анастасія Меркушина з двома помилками на вогневих рубежах – 57-а.

Дебютанка Ганна Кривонос, хоч і допустила тільки один промах, але через низьку швидкість змогла фінішувати тільки 74-ю. Надія Бєлкіна з трьома промахами аж 77-а. Найгірше дистанцію серед українок подолала Катерина Бех, яка вимушена була подолати два штрафні кола й фінішувала на 93-у місці.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram