До столиці України Геннадій прилетить разом зі своїм менеджером Томом Лофлером, який багато років керував американським офісом промоутерської компанії братів Кличків К2.

Читайте також: Леннокс Льюїс та Евандер Холіфілд стануть почесними гостями боксерського поєдинку у Києві

Нагадаємо, Головкін співпрацював з компанією К2 і навіть провів один зі своїх боїв в Україні. Це сталося 12 травня 2012 року, коли Геннадій в броварському "Терміналі" переміг технічним нокаутом японця Макото Фучігамі.

Віталій Кличко та Геннадій Головкін

Раніше свою участь в київському Конгресі WBC підтвердили легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд і Ерік Моралес. А також потенційний суперник нашого Олександра Усика британець Тоні Беллью, мексиканець Хуліо Сезар Чавес, екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі американець Ріддік Боу.

Читайте також: Усик – Белью: бій можуть перенести на 2019 рік

Нагадаємо, в столиці України прилетять близько 700 учасників конгресу з 160 країн світу. У їх числі будуть чинні чемпіони світу, легендарні боксери минулого, президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери і функціонери. Ініціатором проведення конгресу в столиці України став вічний чемпіон WBC в суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24