Як повідомляє TMZ, у документах вона описала себе як ліцензовану професійну медсестру. Вона начебто познайомилася з Оскаром у 2016 році. Жінка стверджує, що у них були постійні сексуальні відносини з обопільної згоди.

Читайте також: Спортсмени та зґвалтування: найгучніші скандали за всю історію

Інцидент стався у листопаді 2017 року, коли боксер запросив її у свій новий будинок в Пасадені. В описі подій вона стверджує, що п'яний Де Ла Хойя насильно засунув їй кулак у піхву. Вона стверджує, що кричала від болю і просила боксера зупинитися.

Після інциденту вона звернулася до фахівця, який діагностував у неї посттравматичний стресовий розлад. У позові не вказано, чи подала вона заяву в поліцію.

Позивач вимагає невказану фінансову компенсацію за сексуальне й гендерне насильство, халатність та навмисне заподіяння емоційного стресу.

Де Ла Хойя поки не став коментувати цю подію.

Хто такий Оскар Де Ла Хойя?Легендарний боксер, ексчемпіон світу в шести вагових категоріях. Олімпійський чемпіон 1992 року в категорії до 60 кілограмів. 15 квітня 2009 року на пресконференції у Лос-Анджелесі оголосив про завершення кар'єри професійного боксера.

Бої за його участі були куплені на кабельних телегігантах на суму в 696,000,000 доларів. Оскар – засновник промоутерської компанії Golden Boy Promotions. Одружений на співачці Міллі Корретхер.