Українська легкоатлетка Бех-Романчук спеціалізується на стрибках у довжину, тому, як і будь-яка легкоатлетка, має підтягнуту спортивну фігуру, яку, до слова, не соромиться часто показувати на фото.

Читайте також Марина Бех-Романчук розповіла, за чим сумує під час карантину

Фанати неодноразово звертали увагу на чудову підтягнуту фігуру спортсменки та роблять компліменти. На усіх фото можна побачити, що легкоатлетка не втрачає позитивний настрій та продовжує серйозно тренуватись.

Цього разу Марина Бех-Романчук поділилась із вболівальниками своїми планами, які змінились через пандемію коронавірусу.

Коли ви повинні бути у тренувальному таборі і насолоджуватися теплим сонцем, але всі ваші плани в один момент руйнуються, – написала легкоатлетка.

Додамо, що легкоатлетка готувалась і до виступів на Олімпіаді-2020, яка мала відбуватись у Токіо, але через пандемію коронавірусу була перенесена на 2021 рік.

Міжнародна федерація легкої атлетики World Athletics заявила, що готова змінити дату проведення чемпіонату світу 2021 року. Причиною такої заяви стало перенесення Олімпіади-2020 у Токіо на 2021 рік.

Досягнення Марини Бех-Романчук

  • Призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 року, багаторазова чемпіонка України.
  • У 2019 році отримала звання "Найкращої спортсменки України у жовтні".
  • За підсумками змагань Світового туру в приміщенні-2020 стала першою у загальному заліку серед стрибунок у довжину.
  • Українка стала лише другою спортсменкою в історії легкої атлетики, які вдавалось здобути чотири перемоги поспіль із стрибком 6,90 метра і довше у приміщенні.

Найцікавіші новини спорту – підписуйтеся на наш Twitter та Telegram.