Про це пишуть в Eonline.

Свою думку зірка розмістила у відеозверненнях в Instagram, однак згодом чомусь їх видалила. У відео Ліндсі зазначила, що вважає, все, що відбувається навколо Вайнштейна, "неправильним", а дружині продюсера Джорджині Чепмен, яка терміново подала на розлучення з Гарві, треба зараз бути поруч і підтримувати його.

Читайте також: Режисера Романа Поланскі звинуватили в згвалтуванні німецької актриси

"Я відчуваю себе зараз дуже погано через те, що відбувається навколо Харві Вайнштейна. Я не думаю, що те, що відбувається, правильно. Я думаю, що Джорджині варто залишитися і бути поруч разом зі своїм чоловіком", – запевнила Лохан.


Ліндсей Лохан і Гарві Вайнштейн

Також актриса зазначила, що кілька разів співпрацювала з Вайнштейном і жодного разу він до неї не приставав. "Він ніколи не заподіював мені шкоди або робив щось таке – ми разом знімали кілька фільмів. Я вважаю, що всім треба зупинитися, тому що це неправильно. Тому зробіть це", – додала Лохан.

Нагадаємо, що стаття у виданні The New York Times 5 жовтня відкрила правду на злодіяння Вайнштейна, які він здійснював десятиріччями. Першими, хто підтвердив сексуальні домагання та згвалтування з його боку стали Роуз МакГоуен та Ешлі Джадд. Після цього відразу ж відгукнулись Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу, над якими продюсер також здійснював наругу. Згодом про сексуальні домагання заявила й італійська актриса Азія Ардженто.