Ліверпуль – Манчестер Сіті 1:1 (4:5 по пенальті)
Голи: Матіп, 77 – Стерлінг, 12

Матч для "Манчестер Сіті" розпочався не найкраще. На початку зустрічі травмувався Сане, якого хоче придбати "Баварія". Але тоді ж "МанСіті" і вийшов вперед. Не обійшлося і без Зінченка в цьому епізоді. Він виграв боротьбу у Салаха і продовжив атаку своєї команди. Після цього Давід Сільва прокинув м’яч на Стерлінга, і той відкрив рахунок у зустрічі.

Після цього команди продовжили грати на зустрічних курсах. Варто відзначити Салаха, який створив чимало неприємностей Зінченку. Але забити єгиптянин так і не зумів.

Це варто побачити: Пластун, Безус та Яремчук забили за "Гент" у чемпіонаті Бельгії

Натомість на початку другого тайму обидві команди перевірили рамки воріт на міцність – стерлінг влучив у стійку, а Ван Дейк – у перекладину.

Той же Стерлінг виходив сам на сам на ворота Аллісона, але змарнував нагоду, дуже довго вирішуючи, що робити з м’ячем.

Натомість "Ліверпуль" забив. Після подачі зі штрафного Ван Дейк скинув м’яч на Матіпа, і захисник відправив м’яч у ворота.

"Ліверпуль" міг вирвати перемогу за хвилину до кінця основного часу. все той же Салах увірвався до штрафного майданчика, і перекидав воротаря. Та Волкер у падінні вибив м’яч майже з лінії воріт.

Оце так матч! "Колос" переміг на виїзді "Олімпік" у матчі з трьома вилученнями

Зважаючи, що матч закінчився внічию, то команди одразу перейшли до серії післяматчевих пенальті. Вирішальним став другий удар – Вейналдум не зумів переграти Браво. Четвертим за "МанСіті" пробивав Зінченко. Аллісон зумів відбити його, але удар був настільки потужний, що м’яч під його рукою таки залетів у ворота.

"Манчестер Сіті" із Зінченком стартує з перемоги у новому сезоні.