Ліверпуль – ПСЖ 3:2
Голи: Старрідж, 30, Мілнер, 36 (пен), Фірміно, 90+2 – Меньє, 40, Мбаппе, 83

Читайте також: Ліверпуль – ПСЖ: відео голів та моментів матчу Ліги чемпіонів

Команди розпочали доволі жваво, створюючи моменти поблизу воріт один одного. Але відзначитися першим вдалося господарям поля – Старрідж головою замкнув навіс з флангу.

На 36-ій хвилині рахунок вже був 2:0 на користь "Ліверпуля" – Мілнер реалізував пенальті, який призначили за фол Берната у штрафному майданчику. Ареола вгадав, куди пробиватиме суперник, але до м'яча не дотягнувся.

Та ще до перерви перевага "мерсисайдців" була мінімальною – Меньє в дотик пробив по воротах Аліссона. При цьому в момент атаки Кавані, на якого йшов пас, перебував у офсайді. І хоч він до м'яча не дотягнувся, участь в атакувальних діях своєї команди брав.

Читайте також: Інтер з камбеком вирвав перемогу у Тоттенхема

Вже по перерві "Ліверпуль" забив – м'яч у ворота переправив Салах. Але до цього Старрідж небезпечно зіграв проти воротаря, шипами заїхавши Ареола у район паху, тому суддя гол не зарахував.

Коли матч наближався до закінчення, ПСЖ зрівняв рахунок – Салах помилився на власній половині поля, Неймар перехопив м'яч і дійшов з ним до штрафного майданчика. Пробити бразильцю по воротах завадили, але м'яч відскочив до Мбаппе, і француз влучно пробив по воротах.

Та перемогу у матчі все-таки святкував "Ліверпуль". Коли йшов доданий арбітром час, Фірміно приніс перемогу своїй команді.