Варто відзначити, попри те, що матч відбуватиметься у Москві, саме гості мають більше шансів на перемогу. Усі букмекери віддають перевагу саме "Шальке" у цьому протистоянні.

Читайте також: Ліон – Шахтар: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Провідна букмекерська контора William Hill на перемогу "Шальке" виставила коефіцієнт 2,37, у той час як на перемогу "Локомотива" – 3,10. На те, що команди зіграють у нічию – 3,20.

Щодо голу Євгена Коноплянки у цьому матчі, то коефіцієнт на це 3,80. Це не найвищий показник серед гравців німецької команди. Букмекери вважають, що одразу четверо гравців "Шальке" мають більше шансів забити у Москві. Це Ут (3,10), Емболо та Бургшталлер (по 3,40), а також Стівен Скжибскі (3,60). У той час серед гравців "Локомотива" нижчий коефіцієнт на забитий гол в Едера (3,00) та Фарфана (3,60).

У PariMatch коефіцієнт на те, що у Москві переможе "Шальке" – 2,46. На те, що "Локомотив" зуміє перемогти у цьому матчі – 3,15. Нічия у матчі – 3,20.

Коефіцієнт на те, що Євген Коноплянка зуміє забити у ворота російської команди (тотал голів більше 0,5) – 5,00. На те, що українець у цьому матчі не заб'є (тотал голів менше 0,5) – 1,15.

Читайте також: Хоффенхайм – Манчестер Сіті: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

"Фаворит спорт" на перемогу "Шальке" виставив коефіцієнт 2,40. Перемога "Локомотива" оцінена в 3,25. На те, що переможця у цьому матчі виявлено не буде – 3,20.

Щодо гола Євгена Коноплянка – 3,70 на те, що українець відзначиться у цьому матчі.

Матч "Локомотив" – "Шальке" відбудеться у середу, 3 жовтня. Початок матчу о 19:55.