Василь в інтерв'ю ESPN заявив, що обрав би саме Мейвезера для бою, якщо б усе залежало тільки від нього.

Читайте також: Ломаченко хоче битися з балакучим Лопесом за титул IBF

Якби все залежало від мене, то я вибрав би Флойда Мейвезера. Він же непереможений. А так я думаю, що простіше буде зробити поєдинок проти бійця Флойда Джервонти Девіса,
– сказав Ломаченко.

42-річний Флойд завершив кар'єру боксера. На професійному ринзі він провів 50 боїв і всі виграв (27 нокаутом). В останньому поєдинку він переміг Конора Макгрегора.

Мейвезер боксував у різних вагових категоріях, однак найбільшу славу йому принесла напівсередня вага. У легкій категорії, в якій виступає Ломаченко, Флойд був чемпіоном за версією WBC (2002-2003).

Щодо Джервонти Девіса, то непереможений американський боксер виступає у другій напівлегкій ваговій категорії. Він чемпіон світу за версіями WBA Super та IBF 2-му напівлегкій вазі.

Його бій з Ломаченком можливий тільки в тому випадку, якщо хтось з них змінить вагову категорію. Флойд Мейвезер є промоутером Девіса.

Наступний бій Ломаченко проведе проти Люка Кемпбелла. Поєдинок офіційно відбудеться 31 серпня в Лондоні. На кону стоятимуть пояси за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі. Бій відбудеться на The O2 Arena.