Ломаченко заявив, що повністю здоровий після поєдинку, в якому завоював чемпіонський пояс WBC. За словами українця, у порівнянні з минулими поєдинками він відбувся малою кров'ю.

Читайте також: Василь Ломаченко – Люк Кемпбелл: відео бою

Також Василь відповів на критику, що він не зумів впевнено перемогти Кемпбелла.

Кожен боксує так, як дозволяє суперник. Мені здається, люди трохи стали забувати, що проти мене стоять топові боксери й вони не просто так боксують за чемпіонський титул. Саме Кемпбел був олімпійським чемпіоном і став обов'язковим претендентом на титул. Плюс любителі боксу забувають про такі речі як антропометрія і вагова категорія. Потрібно звертати на них увагу й не так барвисто малювати собі картинку до бою.

Я читав багато висловлювань перед боєм, люди говорили, що це легка прогулянка й ще один пояс в скарбничку Ломаченка. Але я говорив до поєдинку, що легкого бою не буде. Це буде непросто, складно буде боксувати з людиною, який вищий за тебе, у нього довші руки, який володіє високим боксерським IQ і знає, що робити в ринзі,
– сказав Ломаченко.

Свій наступний бій Василь може провести проти Джорджа Камбососа-молодшого. Про це заявив промоутер Ломаченка, а потенційний суперник українця прийняв виклик.