На думку Ломаченка, Лопеси роблять це, щоб "розкрутити" себе.

Читайте також: Та ми просто катком пройдемося по цьому вашому Ломаченку, – тренер Лопеса пригрозив українцю

Думаю, вони просто піаряться, розкручують себе, використовуючи для цього моє ім'я. Вони балакають. Роблять все так, як робив Конор Макгрегор до бою з Флойдом Мейвезером. Ось на що це схоже. Але просто згадайте, що сталося з Макгрегором в поєдинку... І так кожен раз, як тільки він зустрічається з хорошим опонентом, він нічого не може йому протиставити,
– цитує Ломаченка BoxingTalk.

Також український боксер заявив, що Лопесу ще рано претендувати на бій з ним, проте Василь не виключає, що в майбутньому зустрінеться з американцем.

У Лопес така стратегія. А мені взагалі нічого про них думати. Ще занадто рано. Спершу йому необхідно чогось досягти в боксі. А поки що, наскільки я знаю, вони взагалі нічого ще не зробили. Але, вразі чого, я дуже навіть готовий розділити з ним ринг,
– резюмував Василь.

Ломаченко додав, що Лопес спершу повинен чогось досягти. "Так, він нокаутував багато хлопців, але хіба серед них були топи? Він повинен або ж стати чемпіоном, або завоювати статус обов'язкового претендента. А так вони багато базікають, але продовжують топтатися на місці".

Раніше Спорт 24 писав, що Теофімо Лопес звинуватив у корупції українця Василя Ломаченка. На думку американця, українському боксеру незаслужено приписують багато заслуг.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram